PDF pageEmail pagePrint page

Frida Ljungberg är 27 år och inflyttad Stockholmare. Hon har sedan hon var liten älskat att baka, och våren 2012 tog hon sin hobby till en ny nivå när hon påbörjade en lärlingsutbildning i bageri och konditori. Utbildningen lärde henne att göra tårtor från grunden, och där tog intresset fart på allvar. Frida upptäckte att den kreativitet hon alltid haft inom sig kunde ta sig nya uttryck i hennes bakverk. Hon märkte också att hon var skicklig på att modellera och att ‘ögat’ för färg och form verkligen fanns där. Sedan dess är det bara specialtårtor som gäller! För Frida är det oerhört viktigt att smaken på tårtorna är lika tillfredsställande som utseendet. Hon försöker att jobba så mycket som möjligt med rena smaker för att undvika sockerbomber. Här nedanför följer ett par fina tårtexempel på skapelser gjorda av Frida och du hittar mycket mer på hennes blogg Miss Candy Kane.
tårtatårtatårtatårtatårta