PDF pageEmail pagePrint page

Maria  startade Tårtpinglan året 2005. Hon gick några kurser i cakedesign, både i Sverige och England och började med att göra tårtor på beställning, vilket hon tyckte var jätteroligt och som hon lärde sig massor på. Under åren har fokus flyttats en del, kände att det saknades en butik i Karlstad där man kunde köpa alla dessa roliga prylar och verktyg mm som man kan behöva när man gör annorlunda tårtor och bestämde sig för att börja i liten skala i deras ombyggda källare.

Folk började fråga om Maria ville anordna kurser i att göra tårtor och det ville hon ju! Numera finns Tårtpinglan i en rätt stor lokal på Lamberget, Karlstad där de säljer allt man kan behöva för att göra roliga tårtor, cupcakes, pepparkakor och andra bakverk och lite till. Maria har också numera ett eget kursrum där det finns kurser i stort sett varje vecka inom många olika varianter som till exempel tårtkurs, våningstårtkurs, modelleringskurser, marsipankurser, spritskurser, cupcakeskurser mm. Hon åker även ut till t ex företag och har kurser där, t ex julmarsipankurs. Har även en webbutik för tårtprylar där hon försöker ha blandade saker, gärna sådant som inte finns i någon annan werbshop i Sverige och förstås en hel del av de vanliga prylarna. Maria köper mycket direkt från USA eller England och det som finns i webbutiken kan du förstås också handla direkt i Tårtpinglans butik i Karlstad, då slipper du ju frakten.

Här nedan ser du en del utav tårtpinglan Marias tårtor:

Hemmagjord tårtaHemmagjord tårtaHemmagjord tårtaHemmagjord tårtaHemmagjord tårtaHemmagjord tårtaHemmagjord tårtaHemmagjord tårtaHemmagjord tårtaHemmagjord tårtaHemmagjord tårtaHemmagjord tårtaHemmagjord tårtaHemmagjord bröllopstårta