PDF pageEmail pagePrint page

Rebecca Olsson bor i södra Sverige närmare bestämt Bunkeflostrand i Skåne. Hon är född 1988 och arbetar som sjuksköterska så att baka super snygga och underbart goda tårtor gör hon endast på sin fritid, och hon är självlärd! Så länge Rebecca kan minnas har hon alltid varit kreativ, sysslat med målning och varit med och ordnat tårtor till familjens födelsedagar. I slutet på 2009 gjorde hon sin första egna prinsesstårta, det var inte den finaste tårtan hon gjort hävdar hon men god blev den. Av ren nyfikenhet gav Rebecca sig ut på nätet och letade upp tårtor och verktyg man kunde använda sig av för att kunna göra nästa tårta finare. Hon upptäckte en helt ny tårtvärld som hon inte visste fanns. Det började med att Rebecca inhandlade några enstaka verktyg, idag har hon hela köket fullt med dem. Under 2010 fastnade hon för tårtdekorering på lite mer avancerad nivå och nu tar hon, enligt henne själv, alla tillfällen hon kan för att göra tårtor. I hennes relativt nystartade blogg Rebeccas tårtor vill hon dela med sig av sina tårtor och lite annat smått och gott. Vi rekommenderar verkligen att ni kikar in på den!

Här nedan kan ni se ett urval av Rebeccas fantastiska tårt kreationer.

tårtatårtatårtatårtatårtatårtatårtatårtatårtatårtatårta